Zero Puro „Linfae” Primitivo Terre di Chieti IGP – Bio

Zero Puro „Linfae” Primitivo Terre di Chieti IGP – Bio

25 lutego 2019

Pikantne primitivo z intensywnymi aromatami czerwonych owoców, takich jak śliwki i czereśnie. Wyjątkowo dobrze zbalansowana owocowość z kwasowością. Jest to wyjątkowe wino tworzone w ramach spontanicznej fermentacji, bez dodawanych drożdży, bez regulacji temperatury, przy wykorzystaniu jedynie naturalnych siarczynów. Naturalnie czyste wino.

« powrót

HERO Merlot – Bio

HERO Merlot – Bio

25 lutego 2019

Delikatny, owocowo miękki, codzienny Merlot z dużą dawką radości. Świetny w towarzystwie pasty i pizzy. Idealny na piknik i grilla ze znajomymi.

« powrót

Zeropuro „Mineraliae” Montepulciano d’Abruzzo DOP – Bio

Zeropuro „Mineraliae” Montepulciano d’Abruzzo DOP – Bio

24 lutego 2019

Głęboki rubinowy kolor z fioletowymi odcieniami i intensywnym nosem konfitury z czarnej czereśni i migdałów. Podniebienie jest owocowe i pełne, z dobrze zintegrowanymi taninami. Fenomenalne, naturalne wino.

« powrót

Syrah IGP – Bio

Syrah IGP – Bio

9 marca 2018

Najwyższej klasy organiczny Syrah w znakomitej relacji jakości do ceny. Fenomenalna mieszanka czerwonych owoców o niesamowitym wręcz smaku zapewnia dużo przyjemności. Gwarantowane.

« powrót

Opia Cabernet Sauvignon – Bio 0% Alc.

Opia Cabernet Sauvignon – Bio 0% Alc.

9 marca 2018

Smaczne i nieskomplikowane, bezalkoholowe Cabernet Sauvignon. Aromat czerwonych owoców wraz z przyjemną strukturą wina i wdzięczną, owocową końcówką dają dużo przyjemności.

« powrót

Merlot IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

Merlot IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

19 czerwca 2017

Wiśniowy smukły Merlot bez dodatku siarczyn. W pełni sfermentowany zaskakuje szarmanckim, świeżym charakterem. Będzie nie tylko bardzo dobrze pasować do drobiu, ale również pity solo sprawi ogromną przyjemność.

« powrót

Cabernet Sauvignon IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

Cabernet Sauvignon IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

19 czerwca 2017

Delikatnie pikantne i, jak na Cabernet Sauvignon przystało, bogate w aromaty czarnej i czerwonej porzeczki oraz wiśni. Bardzo dobrze sprawdzi się w towarzystwie chudych mięs, makaronów z sosami mięsnymi i świeżych serów. Najlepsze w temperaturze 14C.

« powrót

Primitivo „Ruminat” IGP – Bio

Primitivo „Ruminat” IGP – Bio

1 lutego 2017

Fascynujące, czyste Primitivo, pikantne z miękką kwaskowością i dużą ilością dojrzałych czarnych owoców zarówno w aromacie jak i w smaku. Wraz z odrobinkę wyższą zawartością cukru resztkowego będzie smakować każdemu – gwarantowane!

« powrót

Bucefalo Rosso Vino da Uve Appasite – Bio

Bucefalo Rosso Vino da Uve Appasite – Bio

14 listopada 2016

Bukephalos, najbardziej znany koń Antyku, był koniem Aleksandra Wielkiego. Wyjątkowe jest również wino noszące w nazwie jego imię. Podobnie jak Ripasso tworzone jest z winogron częściowo już użytych do fermentacji i przypomina wielką Valpolicellę. Ciemny kolor, w nosie aromaty suszonych owoców, śliwki wraz ze stonowanym aromatem wina Porto. Miękkie, ciepłe i pikantne, świetny towarzysz na zimne dni. 

« powrót

Montepulciano d’Abruzzo „Coste di Moro” DOP – Bio

Montepulciano d’Abruzzo „Coste di Moro” DOP – Bio

14 listopada 2016

Wyjątkowo wyborne Montepulciano d’Abruzzo w jakości Demeter. Czysty aromat owocu jeżyny wraz z łagodnym aromatem wanilii, eleganckimi taninami, wybornie przyjemne w piciu.

 

Srebrny Medal Challenge Millésime Bio 2017!

« powrót