Almorqui Blanco – Bio
29 marca 2022
Wino o kwiecistym aromacie z nutami zielonego jabłka i świeżych cytrusów. Rześkie i niebanalne w smaku. Bardzo dobre w towarzystwie owoców morza i tapas.
29 marca 2022
Wino o kwiecistym aromacie z nutami zielonego jabłka i świeżych cytrusów. Rześkie i niebanalne w smaku. Bardzo dobre w towarzystwie owoców morza i tapas.
25 kwietnia 2016
Pojemność: 3 litry
Vermador Blanco jest bardzo udanym połączeniem szczepów Airen i Macabeo. W nosie kwieciste z aromatami przypominającymi zielone, białe oraz owoce cytrusowe. W smaku precyzyjne, pełne klarowności i mineralności z charakterystycznym świeżo-owocowym finiszem.
Idealne do lekkich potraw rybnych, owoców morza, warzyw, lekkiego sera, tortilli i klarownych zup.
GUÍA PEÑÍN – 2013: 87 pt.
« powrót29 października 2015
Vermador Blanco jest bardzo udanym połączeniem szczepów Airen i Macabeo. W nosie kwieciste z aromatami przypominającymi zielone oraz białe owoce cytrusowe. W smaku precyzyjne, pełne klarowności i mineralności z charakterystycznym świeżo-owocowym finiszem. Idealne do lekkich potraw rybnych, owoców morza, warzyw, lekkiego sera, tortilli i klarownych zup.
GUÍA PEÑÍN – 2013: 87 pt.
« powrót29 października 2015
Wino o kwiecistym aromacie z nutami zielonego jabłka i świeżych nut cytrusowych. Rześkie i niebanalne w smaku z utrzymującym się cytrusowym posmakiem. Bardzo dobre w towarzystwie owoców morza i tapas.
« powrót